Himalaya HAIR challenge @Whoops

 

logo-van-whoops-rotterdam

Maandag avond 5 september – Groenendaal 495 te Rotterdam.

Het is half vijf als ik bij Whoops naar binnen loop. Tegen middernacht loop ik weer naar buiten. Wat er in de tussentijd allemaal is gebeurd is simpelweg geweldig.

De avond was volledig volgeboekt, en dat in slechts een week tijdsbestek. Dit zegt wat over het team wat er staat, maar zeker ook over hun klanten. Maar ook nieuwe klanten vonden hun weg; vrienden, vrienden van vrienden en collega’s. De kracht van vriendschap, netwerken en social media, Gaaf met een hoofdletter! Iedereen was betrokken en wilde meer weten over het project. De klanten kregen alle aandacht, mooie kapsels, een goed glas wijn en tussendoor kon men bijpraten en genieten van allerlei happen. Bij het afrekenen stond er voor iedereen ook nog een mooi setje verzorgingsproducten klaar,  aangeboden door O’right. Kortom, het is zeker niet overdreven om deze 1e Himalaya HAIR Challenge een succes te noemen! Een aftrap om van te dromen.

De totale opbrengst voor het VSO Sisters for Sisters project was minstens zo geweldig: 2700 euro!!
Het Whoops team van Betlem maakt waar waar ze voor staan: passie voor het kappersvak, de styling én de klant. Maar dus ook een salon met een groot en goed hart.

whoops-himalaya-hair-challenge-pay-it-forward

Antoinette, Betlem, Chinely, Georgia, Jani, Lisa, Maggie, Marta, Natasja, Patricia en Yuk: muchas gracias por su entusiasmo, la cálida bienvenida y la artesanía profesional.  Un pulgar arriba!
Ik zorg dat er foto’s van het S4S project jullie kant op komen zodra ik terug ben uit Nepal.

Uiteraard ook veel dank richting Adri van Christiaan,  een andere topkapper uit Rotterdam. Super leuk dat je spontaan aansloot bij het Whoops team voor het goede doel. En… Paul van O’right , belangrijke sponsor van dit project, is ook meteen weer voorzien van een nieuwe coupe, zo vloeit alles samen.

Rozan, buiten het feit dat je zelf als eerste een afspraak had gemaakt (met Chris en Marlies in je kielzog) zorgde je ook nog voor de spontane connectie met Nar Catering én.. voor zelfgemaakte brownies en boterkoek. Hoeveel energie kan een mens hebben.. Oneindig veel respect en dank.

Last but not least, Antoinette, héél veel dank voor je spontane reactie op mijn berichtje (en natuurlijk alle vervolgstappen), het was de start van iets moois!

Himalaya Hair Challenge - aangepast logoNamasté,
Yvette

Meer info over de Himalaya HAIR Challenge:

  • Heb je zelf een kapsalon en wil je ook zo’n topavond creëren?
    Deze instappagina geeft je alle praktische informatie.
  • Heb je geen kapsalon maar wil je wel je steentje aan het project bijdragen?
    Via deze link kun je een persoonlijke bijdrage doen, het geld komt rechtstreeks bij VSO terecht. Of je komt gezellig naar een van de andere salons die een Himalaya HAIR Challenge avond organiseren. Er zijn nog een paar plaatsen vrij in Vleuten bij Incognito Haarmode op 24  oktober. Verder komt er op korte termijn nog een avond bij Scruples & Spikey’s in Den Bosch en waarschijnlijk ook bij toffe salon in hartje Utrecht. Het beste hou je deze site in de gaten (door het achterlaten van je email adres krijg je vanzelf een update) of de facebookpagina, ook daar alle events. #lookinggooddoinggreat
  • Wil je meer weten over het project Sisters for Sisters?
    Deze video geeft je in 4o seconden een beeld.

http://www.nepalaction.global/sisters-for-sisters.html
https://yfronthemove.wordpress.com/2016/05/31/project-sisters-for-sisters/

#togetherwecandomore
#himalayaHAIRchallenge

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s