Himalaya Vitality Day – are you joining?

Zaterdag 22 oktober staat in het teken van vitaliteit en wordt georganiseeerd door Present Movement, ten bate van het Sisters for Sisters project in Nepal. Vitaliteit past natuurlijk perfect bij de Himalaya Challenge die ik in november aanga. De trekking waarbij we diverse projecten van Sisters for Sisters gaan bezoeken.

 Vitae. De betekenis of definitie van het Latijnse begrip is ‘leven’ en gaat over het laten stromen van energie door het lichaam. Door de energie in goede banen te leiden voel je je  fit, sterk en actief, zowel geestelijk als lichamelijk. Balans is hierbij voor mij wel het toverwoord. Niet altijd eenvoudig, wel noodzakelijk.

Wat mag je 22 oktober verwachten?  
VITALITEIT in hoofdletters, een mooi, gevarieerd én gebalanceerd programma.

Vanaf 10.30 uur kun je ook genieten van  een 15 minuten durende TouchPro® stoelmassage. Perfect te combineren met een van de Yoga of Pilates lessen.

Je kunt uiteraard aan alles meedoen of een specifieke les volgen, die keuze laten we aan jou.

massagepraktijk-doshaayurvedische-voeding-ingredienten

Waar is het?
In de studio van Annette, Winterdijk 4a te Gouda. Nabij station en centrum van Gouda, gratis parkeren. De studio is op de 1e etage in het gebouw van de SBB. Als je binnenkomt, loop je langs de keramieklokalen naar de trap op de eerste verdieping, en dan aan het einde van de gang rechts. Welkom!

Wat zijn de kosten om deel te nemen?
We vragen een minimale donatie van 10 euro per les, massage, sessie of lunch. Dit is inderdaad beduidend goedkoper dan het normale tarief, maar we hopen hiermee jullie te verleiden om met meerdere onderdelen mee te doen en kennis te maken. Daarnaast… meer doneren voor het Sisters for Sisters project mag altijd, dat vinden we geen enkel probleem ;-). Anderzijds, ook ‘package deals’ zijn bespreekbaar, neem gerust contact op.

Hoe aan te melden?
Dit kan op vele manieren. Je kunt een bericht achterlaten onder deze blog, ook is er een event aangemaakt op facebook en komt er info op de website van Present Movement te staan. Wij verzamelen alles en zorgen dat alles goed verloopt. Wél vragen we je met klem om je vooraf aan te melden. Voor de lessen is er, ivm beschikbare ruimte, een maximum van 15 personen en ook voor de lunch gaan we uiteraard vooraf ingrediënten inslaan en de recepten bereiden. Overigens krijg je die recepten zelf ook mee naar huis!

Hopelijk tot de 22e!

“to educate a child is to turn walls into doors”.

Met deze Himalaya Vitality Day helpen Annette , Anneke en Jolanda mij weer deuren te creëren middels extra sponsorgeld.

Ik wil minimaal €10.000 meebrengen naar Nepal waarmee het Sisters for Sisters project uitgebreid kan worden naar andere gebieden . In Nepal worden veel jonge meisjes nog steeds uitgehuwelijkt, moeten ze op het land of zelfs ergens anders werken. Door mee te doen aan dit project kan ik zelf een directe bijdrage leveren aan een betere toekomst voor hen.

Het project wil veel meer meisjes naar school krijgen zodat ze betere kansen hebben op een goed leven. Dit gebeurt door training te geven op scholen en met overheden te praten om onderwijs beter toegankelijk te maken voor meisjes. Er wordt geprobeerd families te overtuigen van de meerwaarde van onderwijs voor meisjes.

Vind je dit ook belangrijk? Je kunt het project steunen d.m.v. een donatie op mijn actiepagina, of uiteraard door deel te nemen aan de Himalaya Vitality Day. De opbrengsten van deze dag worden eveneens via de actiepagina gestort.

namaste

5 gedachtes over “Himalaya Vitality Day – are you joining?

  1. Goed nieuws want voor de middag is er al een leuk clubje mensen die de Himalaya challenge Yoga les wil volgen.

    Toegankelijk voor iedereen, dus ook als je nog nooit yoga beoefend hebt.

    Er zijn sowieso diverse deelnemers die de daadwerkelijke VSO trekking voor het Sisters for Sisters project gaan doen. Ze kijken nu al uit naar de beste voorbereiding. Zin in! #himalayaVITALITYday

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s