€ 489,40 sisters for sisters (+ 1 brother)

img_1026

#himalayaVITALITYday

Wat was het leuk!

Dankzij de geweldige inzet van Annette Kho (Present Movement Yoga & Pilates), Anneke Strootman (massagepraktijk Dosha) en Jolanda Bouman (Castanea vitaliteitscoaching) hadden we afgelopen zaterdag een mooi en vol programma waarbij alle inkomsten naar het project Sisters for Sisters in Nepal gaat. Bijna 500 euro!

Wát een gaaf resultaat. Maar ook, wát een leuke dag! Mede ‘Himalaya Challengers’ evenals vriendinnen reden er speciaal voor naar Gouda, sommigen namen ook nog weer eens mensen mee. En dan natuurlijk diverse leerlingen via de yoga school van Annette, deels uit ‘mijn eigen maandagavond groepje’, maar ook (voor mij) onbekenden. Geweldig hoe iedereen dit mooie project steunt.

Annette was de initiatiefnemer, ik hoor het haar nog zeggen tijdens de thee na de maandagavond yogales: “hoe kan ik helpen”? Een mooie en open vraag. Eigenlijk waren we er binnen 10 minuten uit. “Stel dat we nu eens… en dan doen we… Oja! en ook leuk zou zijn…” En voor we het wisten was de Himalaya Vitaliteitsdag geboren.

Ik geloof dat zo’n beetje alle matjes bezet waren tijdens de Pilates les in de ochtend, zelfs vanuit Den Haag en Ouderkerk sloot men aan. Vervolgens aan de slag voor de Ayurvedische lunch, met liefde voorbereid door Anneke. Het werd wat improviseren toen de stoppen doorsloegen (letterlijk in dit geval), wat toch best lastig is als je rijst wilt koken en de dhal wilt warmhouden, maar.. waar een wil is is een weg, en blijkbaar ook een werkend stopcontact.

De lunch zelf was verrukkelijk, en gezellig bovendien. De recepten waren uitgewerkt voor de deelnemers en ik moet toegeven dat ik dezelfde dag reeds twee gerechten uitgeprobeerd heb. Als je toch in de flow zit…


Gelukkig heeft Annette de daaropvolgende Yoga les iets aangepast, want draaiingen met volle maag is niet ideaal, de benen mochten daardoor extra werken, wat natuurlijk ook wel passend was aangezien het een special Himalaya Challenge Yoga les betrof. Ik hoop dat Brenda, Carla en/of ikzelf de oefeningen ook gaan doen als we over een paar weken daadwerkelijk in de Himalaya zijn. Uitkijkend op een mooie besneeuwde bergtop… lijkt me een prima plan!

Naast de Pilates en Yoga lessen konden mensen ook een vitaliteits workshop volgen, of genieten van een stoelmassage. Ik denk dat Anneke met gemak nog wel een middag vol had gekregen want wat is er heerlijker om na afloop van een goede les nog even gemasseerd te worden. Dat was blijkbaar niet alleen mijn mening want de middag was binnen no-time volgeboekt. Zelf ben ik blij dat Annette en Anneke per 1 januari vanuit dezelfde locatie gaan werken, want die combi trekt mij wel…

 

Al met al een super dag, fijne lessen en een leuke club mensen. Een diepe buiging voor Annette, Anneke en Jolanda, maar ook voor alle deelnemers.

Dank jullie wel – Namaste

Een gedachte over “€ 489,40 sisters for sisters (+ 1 brother)

  1. Extra dank aan BBD mobiele surveillance te Bodegraven voor hun ‘indirect support’. Zij moesten een van hun medewerkers laten langskomen na de automatische melding van de stroomstoring, maar… hebben de rekening laten vervallen ivm het goede doel. Super tof BBD!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s